de
locatie

Woonwijk Park Triangel ligt ideaal

Wonen in het Park komt op een prominente plek in nieuwbouwwijk Park Triangel in het gezellige dorp Waddinxveen. Hier woont u in uw eigen park met zicht op de mooie omgeving. In de wijk zelf bevinden zich een school, zorgvoorzieningen, het speeleiland Junglebos en een treinstation. Voor winkels en leuke restaurants wandelt, fietst of rijdt u in een paar minuten naar een van de twee centra van Waddinxveen. Het aanbod is uitgebreid en divers, dus u hoeft het dorp niet uit.

Centraal wonen in het Groene Hart van Holland

Doordat u vanaf Wonen in het Park in enkele minuten naar het station Waddinxveen Triangel wandelt, is het openbaar vervoer een prima alternatief voor de auto. Zeker als u naar de stad wilt om lekker te winkelen of uit eten te gaan. Met de sprinter bent u in 6 minuten in Gouda en ook het mooie Den Haag is maar een half uur ´treinen´. Verder ligt Park Triangel dicht bij een knooppunt van snelwegen. Hier kruisen de A12 en A20 elkaar. Dat betekent dat u op maar 20 minuten rijafstand van Zoetermeer en Alphen aan den Rijn woont. Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Leiden bereikt u binnen 35 minuten.

Trek eropuit

In de omgeving zijn volop recreatiemogelijkheden. Zin in een fijne wandeling? U loopt zo vanuit uw appartement of penthouse het park in. Liever iets verder de wijde wereld in? Fiets in 10 minuten naar ’t Weegje en de Wilhelminakade of koers richting het Goudse Hout, een karakteristiek, open veenweidegebied. Een andere aanrader is de Eendragtspolder. Adembenemend mooi, vooral bij zonsopkomst of zonsondergang. In de Eendragtspolder worden waterberging, recreatie en roeien gecombineerd. De internationale roeibaan Willem-Alexander vindt u hier. 

Shoppen in een van de steden in de buurt

Boodschappen doen kan dichtbij huis in bijvoorbeeld het gezellige winkelcentrum Gouweplein. Zin om een dagje te shoppen? Rotterdam wordt elk jaar leuker en daar geniet u optimaal van, want met de auto rijdt u er zo naartoe. Parkeer de auto in een garage en verplaats u via een watertaxi van A naar B. Ook Gouda is een superfijne stad om een hapje te eten, het theater te bezoeken of te winkelen. En het mooie is dat u er met de trein in een paar minuten bent.