Wonen in het Park

Comfortabel en luxe leven midden in een wijk die nagenoeg af is en al lekker groen kleurt. Maak kennis met ‘Wonen in het Park Waddinxveen’, een nieuwbouwproject in de woonwijk Park Triangel. De identieke villa’s in romantisch Engelse stijl staan in een glooiende, parkachtige setting. Uw auto parkeert u in de half verdiepte garage, waarna u met de lift of de trap binnendoor uw woonverdieping bereikt. Vervolgens is het puur genieten. Van de luxe, de ruimte, het uitzicht en uw royale balkon of terras. Met plezier nemen wij u mee in de beleving van Wonen in het Park.

50 duurzame appartementen en penthouses

Er komen in totaal 46 duurzame appartementen en 4 penthouses die volop luxe bieden. De woonoppervlaktes van de appartementen lopen uiteen van ca. 78 tot 114 m2. De penthouses hebben een woonoppervlakte van maar liefst ca. 162 m2. Iedereen heeft een eigen parkeerplaats en een extra berging in de collectieve parkeergarage onder de villa’s en de daktuin. Door de verschillende groottes en ligging is er veel te kiezen. Laat u zich verleiden? Dan geniet u straks van wonen op deze prachtige plek in Waddinxveen. Klik hier voor meer informatie over de 8 verschillende woningtypen.

Duurzaam en klaar voor de toekomst

Duurzaamheid gaat niet alleen maar over bouwtechniek en materialen, maar ook over hoe is omgegaan met de natuur en de woonomgeving. Wonen in het Park wordt natuurinclusief gebouwd. Samen met de landschapsarchitect hebben we gekeken welke planten en bomen nodig zijn om een aantrekkelijke woonomgeving te maken voor mens én dier. Verder zorgt het slimme waterbuffersysteem ervoor dat het water gelijkmatig verdeeld en afgevoerd wordt, en daar profiteert de natuur van. Doordat we volgens de BENG-norm bouwen, zijn de appartementen bijzonder goed geïsoleerd en geventileerd, wat een heel comfortabel binnenklimaat oplevert. Het vloerverwarmings-systeem kan op heel warme dagen ook enkele graden koelen. Uiteraard komt er geen gasaansluiting en dus bent u met deze investering klaar voor de toekomst.

Hier komt Wonen in het Park

De twee iconen verrijzen in een prachtige groenzone van Park Triangel in Waddinxveen. Een ideale locatie, want hier woont u in alle rust, maar geniet u wel van de reuring dichtbij. U fietst in een paar minuten naar een van de twee winkelcentra of wandelt naar het station. Hiervandaan bent u met de trein in 6 minuten in hartje Gouda. Ook de uitvalswegen zijn dichtbij, waardoor u ook zo in Rotterdam en Den Haag bent. Lees hier meer over de locatie en de voorzieningen in de buurt.